Tino Bernabeu “Els ciutadans i les ciutanades de Castalla tenen dret a controlar el que decidixen els seus representants”

El portaveu del grup municipal del BLOC a l’Ajuntament de Castalla, Tino Bernabeu, ha demanat hui que els plenaris siguen emesos en directe per televisió. Segons Bernabeu “els ciutadans i les ciutadanes de Castalla tenen dret a controlar el que decidixen els seus representants. És la millor manera d’evitar abusos per part dels governants”.

Tino Bernabeu ha reclamat que “l’Ajuntament ha de ser una institució molt més transparent que ara. S’ha de posar la informació a disposició dels ciutadans perquè cadascú es faça la seua opinió, en compte d’adoctrinar-los amb pamflets de cròniques partidistes pagats amb diners públics”. Bernabeu ha proposat també que les actes de les sessions plenàries i de les comissions de govern siguen publicades a la web municipal.

D’altra banda, el regidor nacionalista ha demanat també que de manera transitòria, l’ajuntament contracte un traductor valencià-anglés “per tal que la regidora Susan McKenzie puga seguir els debats plenaris amb normalitat mentre aprén valencià com ens consta que està fent”