És de domini públic, tot i que no ho vam fer públic per respecte al funcionament de la Justícia, que el BLOC de Castalla va denunciar que l’emisora ONDA-15 funcionava sense llicència d’activitat i sense complir amb els requisits legals per a l’ocupació de l’espai radiolèctric, amb el coneixement i la complicitat del Grup Popular de l’Ajuntament de Castalla, que ha tret un rèdit polític innegable d’esta il·legalitat.
La col·laboració entre ONDA-15 i el PP també s’ha vist confirmada en altres sentències judicials, com la de l’anomenat “cas Beneixama”, en què Sergio Iborra, gerent d’ONDA-15, intentava subornar un regidor independent perquè li donara l’alcaldia al PP.

El jutge ens ha donat la raó, i ha sentenciat la clausura dels equips d’emissió d’ONDA-15. Però l’obstaculització per part de l’alcalde de Castalla i el mal funcionament dels mecanismes legals que obliguen a l’execució de les sentències judicials estan demorant l’aplicació del tancament.

En els pròxims dies, publicarem els documents que donen fe de tot el procediment judicial, i mantindrem informat al poble dels passos que anem seguint per exigir que s’acomplisca la sentència.