Tal com vam prometre, adjuntem els documents del procés judicial del “cas Onda-15”.

Podeu consultar l’expedient complet del Cas Onda 15 obrint aquesta pàgina i fent clic a “Download file“. Tingueu paciència perquè la descàrrega pot tardar uns minuts, ja que el document té una mida de 29 Mb.

Si no voleu descarregar el document complet, destaquem els tres documents més rellevants:

Sentència condemnatòria a l’Ajuntament (28-maig-2007), obligant a l’alcalde a la clausura d’Onda-15 i a les costes judicials.

Resolució de l’alcalde de Castalla (13-agost-2007), “ordenant” la clausura de la ràdio.

Suposem que “ordenava” la clausura voluntària, perquè, pel que sabem, no li va ordenar el tancament a cap funcionari municipal, sinó que només li ho va comunicar als afectats (Sergio Iborra).

Pocs dies després, l’alcalde i els regidors del PP van participar en l’emissió “en riguroso directo y desde el salón de plenos” de l’arranc de les músiques del dia 1 de setembre de 2007.

Després d’això vam denunciar que la ràdio continuava emetent, i el jutge ens va dir que l’alcalde ja havia “ordenat” el tancament, però que podíem obrir un nou procés si estimàvem inexecució de la sentència.

Preguntes al plenari (25-febrer-2008), fetes per Tino Bernabeu, per tal d’obrir el procés per inexecució de la sentència. A dia de hui (maig de 2008), les preguntes no han sigut contestades encara per l’alcalde.