Ferran Martínez: “L’Ajuntament ha d’ajudar els ciutadans en temps de crisi”

El pròxim Ple de l’Ajuntament de Castalla debatrà una proposta del BLOC que proposa que l’Ajuntament sufrague als alumnes d’ESO i de 5é i 6é de primària el “bono-llibre” que la Generalitat Valenciana paga als alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària. Segons el portaveu del BLOC, Ferran Martínez, “la proposta del BLOC tindria un cost econòmic perfectament assumible per a l’Ajuntament de Castalla”, ja que “el cost seria menor de 90.000 euros”.

El portaveu valencianista ha explicat que l’ajuda requereix la col·laboració de les papereries locals, ja que “consisitiria en regalar un ticket per valor de 120 euros a cada alumne, que s’entregaria en qualsevol la papereria de Castalla on s’hagen comprat els llibres. Els botiguers recuperarien els 120 euros entregant el ticket a l’Ajuntament“.

Segons Martínez, “confiem que el govern local del PP siga sensible a l’actual situació econòmica de les famílies”, i ha afirmat que “l’Ajuntament ha d’ajudar els ciutadans en temps de crisi”. Igualment, ha afirmat que la proposta “també ajudaria al comerç local, ja que evitaria la fuga cap als grans hipermercats”.