MOCIONS

El BLOC ha presentat per al seu debat i aprovació al Plenari del 24 de setembre les següents mocions (descarregar ací):

– Moció sobre ajuda econòmica per a la compra de llibres de text, destinada als alumnes de 5é i 6é de primària i 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO.

– Moció de demanda una línia ferroviària entre Villena i la Foia de Castalla. Esta moció ha sigut inclosa per l’alcalde com a punt de debat específic en l’ordre del dia.

– Moció de modificació de l’ordenança sobre el mercat setmanal, a instàncies de les queixes de veïns de la zona sobre alguns aspectes molestos. També s’ha enviat als veïns de la zona del mercat la següent publicació.

PREGUNTES

De la mateixa manera, el BLOC ha formulat les següents preguntes (descarregar ací) de control sobre la gestió del govern municipal:

– Pregunta sobre els motius de la destitució del regidor Tomàs Rico per part de l’alcalde com a membre de la Comissió de Govern.

– Pregunta sobre l’incompliment per part de l’alcaldia de la sentència 184/07 del Jutjat núm. 1 d’Alacant sobre el tancament de les emissions il·legals d’Onda 15.

– Pregunta sobre les mesures i els objectius de gestió hídrica arran del descens de 30 m en el nivell de l’aqüífer de les Voltes 2.

– Pregunta a la regidora de Sanitat, Turisme i Relacions amb la Població Estrangera, sobre les queixes a la celebració de l’espectacle del Bou Embolat.

– Pregunta sobre els motius de l’absència d’una versió en valencià de la web municipal.

PRECS

Finalment, el BLOC també té preparats una sèrie de precs, el contingut dels quals farem públic durant el mateix Plenari.