Joan Yagüe: “La situació del Casc Antic requereix que aportem solucions entre tots”

Els regidors del BLOC, Joan Yagüe i Juan Antonio Cerdà, es reuniran el pròxim dimarts 3 de febrer amb l’alcalde per tractar de la problemàtica del Barri Antic arran dels enderrocaments de cases que s’estan produint en les últimes setmanes i que han despertat un debat general i una forta polèmica.

Segons el portaveu municipal del BLOC, Joan Yagüe “és prioritari que entre tots redactem un Pla de Rehabilitació Integral del Casc Antic, amb totes les mesures necessàries per a recuperar el barri amb més història de Castalla” i ha afegit que “la situació requereix que aportem solucions entre tots els partits i els agents socials, sense excloure cap idea”.

Els edils nacionalistes tenen previst debatre amb l’alcalde els eixos bàsics que segons el BLOC ha de contenir el pla, entre les quals figuren la creació d’una oficina gestora, “ajudes econòmiques municipals a la reforma de vivendes del Casc Antic“, i un conjunt de mesures complementàries. Yagüe ha anunciat que també traslladaran a l’alcalde “una proposta estrella” per a dignificar i prestigiar el Barri Antic.