Joan Yagüe: “Castalla necessita una guarderia per a xiquets de 0 a 3 anys, i ubicar-la al Barri Antic seria una aposta per la seua revitalització”

Els regidors del BLOC van proposar en la reunió celebrada ahir amb l’alcalde per tractar la situació del Barri Antic, que l’Ajuntament inicie les gestions per a la creació d’una guarderia pública municipal i la seua ubicació al Barri Antic. Segons el portaveu municipal del BLOC, Joan Yagüe, “Castalla fa molt de temps que necessita una guarderia pública per a xiquets de 0 a 3 anys, i ubicar-la al Barri Antic seria una aposta per a la seua revitalització“. Els regidors del BLOC també van proposar la redacció d’un Pla de Rehabilitació Integral del Casc Antic, amb ajudes municipals a la reforma de vivendes.

Joan Yagüe ha explicat que “la guarderia suposaria acostar el benestar i els serveis públics al Barri Antic, augmentar la presència de gent, aprofitar les actuacions municipals com els parcs, i fer atractiva la zona per a parelles joves i a xicotets comerciants“. Sobre les actuacions per evitar més ensorraments de cases, el regidor nacionalista informava també que “hem insisit a l’alcalde que el Pla de Rehabilitació ha de tenir ajudes econòmiques municipals per a impulsar la iniciativa dels propietaris a reformar les seues vivendes“.

Per la seua part, el portaveu de l’Executiva Local del BLOC, Ferran Martínez remarcava que la reunió amb l’alcalde havia sigut “un pas molt positiu per a normalitzar les relacions entre els partits polítics“, i afirmava que “s’ha obert una via important de diàleg i de col·laboració, que esperem que es vaja reforçant en més temes i que trenque amb la negativa contínua del PP a les propostes del BLOC“.