Ferran Martínez: “L’alcalde sembla no ser conscient que Castalla té prop de 1000 aturats i que les famílies estan en una situació molt difícil”

El portaveu de l’Executiva local del BLOC de Castalla, Ferran Martínez, ha reiterat públicament la postura contrària del BLOC a la decisió del PP de Castalla d’atorgar la construcció i gestió de l’escola infantil a una empresa privada, que cobrarà 125 euros al mes per cada xiquet, i ha considerat que la quantitat “és totalment excessiva”.

Segons el portaveu nacionalista, “el que les mares i pares dels xiquets necessiten és una guarderia pública, i no un centre d’èlit inaccessible”, i ha remarcat que “l’alcalde sembla no ser conscient que Castalla té prop de 1000 aturats i que les famílies estan en una situació molt difícil”.

Martínez insistia que el BLOC havia oferit “una alternativa viable” amb la proposta de construcció d’una guarderia pública al Barri Antic. “És una oportunitat que solucionaria dos grans problemes, però estem oberts a recolzar altres ubicacions“. El portaveu del BLOC instava a l’alcalde a “fer sacrificis, saber rectificiar abans que siga massa tard i ser sensible a la situació de les famílies“.