Ferran Martínez: “La crisi ha desmostrat que el PP i el PSOE de Castalla són dos partits esgotats i sense propostes útils”

El BLOC de Castalla ha presentat hui un conjunt de propostes d’àmbit local per a combatre la crisi econòmica. El document contempla dos línies d’actuació: una línia d’ajudes econòmiques a les famílies i una altra destinada a recuperar llocs de treball impulsant l’obra pública i incentivant la iniciativa privada.

El regidor del BLOC, Juan Antonio Cerdà, ha explicat que, entre altres mesures, la línia d’ajudes a les famílies proposa la reducció o l’exempció durant dos anys de l’impost de bens immobles (IBI) i de la taxa de residus i de circulació per a les famílies amb un o dos membres en atur, el pagament dels llibres i material escolar als alumnes d’ESO, i la gratuïtat d’alguns serveis municipals com les escoles esportives, la piscina o l’auditori.

La línia d’impuls econòmic local contempla la bonificació de l’impost municipal d’obres, proposa un conjunt d’obres públiques municipals, i destina ajudes directes a la rehabilitació de vivendes i a l’establiment de cases de turisme rural. Juan Antonio Cerdà ha explicat que “estes mesures pretenen recuperar una part dels llocs de treballs perduts pel sector de la construcció, però enfocat a la rehabilitació i no a l’obra nova”.

Per la seua part, el Portaveu de l’Executiva local del BLOC, Ferran Martínez, ha manifestat que “la responsabilitat i l’obligació dels partits polítics locals és solucionar els problemes de la gent”, i ha denunciat que “la crisi ha demostrat que el PP i el PSOE de Castalla són dos partits esgotats, sense propostes útils”. Martínez ha explicat que el BLOC té previst debatre les propostes “amb els sindicats, els empresaris i els aturats”, i ha demant que “els ciutadans deurien reflexionar i premiar als partits que treballen, i no als que es barallen”.

anticrisi