Ferran Martínez: “El PP faria bé de solucionar els seus problemes dins de casa, i no provocar una crisi institucional en l’Ajuntament“.

El portaveu de l’Executiva local del BLOC, Ferran Martínez, ha alertat hui del risc que l’Ajuntament es veja sumit en una “crisi institucional sense precedents” a causa de la batalla interna entre el col·lectiu del PP de Castalla i el govern municipal. Martínez ha declarat que “el PP està faltant greument al respecte a la dignitat institucional de l’Ajuntament” i ha demanat al PP que “solucione els seus problemes dins de casa, perquè el que realment preocupa a la ciutadania són les dades de l’atur i els problemes econòmics de moltes famílies”.

Segons el portaveu nacionalista “mentre el PP perd el temps en batalletes personals, és incapaç de presentar cap mesura per crear ocupació, per alleugerir els problemes de les famílies sense treball, i per aplicar mesures d’estalvi pressupostari”.

Finalment, en relació a les notícies sobre la denúncia d’un sector del PP contra l’alcalde, Martínez ha declarat que “el cinisme de l’ex-alcalde Juan Rico ha arribat a quotes estratosfèriques en el moment en què acusa a Prats d’irregularitats urbanístiques”.