El col·lectiu local del BLOC, davant els comentaris i desqualificacions que han proliferat arran d’una votació per part del regidor Joan Antoni Cerdà Parreño (Sobe) en la darrera Comissió Informativa, vol aclarir que:

– En la Comissió Informativa hi havia presents 11 dels 13 regidors de l’Ajuntament, l’Interventor, el Secretari i una persona en el públic.

– En la votació, Joan Antoni Cerdà Parreño va alçar la mà per equivocació en el moment en què es comptabilitzaven els vots favorables a “traslladar al plenari la votació sobre la continuació de la remodelació de l’avinguda d’Onil”.

– En el moment de la votació, tots els presents van entendre que es tractava d’un error, per la qual cosa entenem que les informacions al respecte han sigut manipulades i malinterpretades amb intencionalitat política.

– En el Plenari (que és on realiment es decideix la qüestió) els dos regidors del BLOC, Joan Antoni Cerdà Parreño (Sobe) i Joan Yagüe, hem votat en contra de la proposta de continuar amb la remodelació de l’avinguda d’Onil.

Esperem que amb aquesta nota queden aclarits tots els dubtes que l’opinió pública haja pogut tindre sobre l’actuació dels regidors del BLOC.

Joan Antoni Cerdà Parreño (Sobe)