Finalment, hem sabut el resultat de l’enquesta que el PP fa temps que fa pels carrers de Castalla. Molts ciutadans s’han sorprés de la enquesta que preguntava pels candidats Paneta i Chicote, però ara hem vist el resultat, en boca de l’octogenari ex-alcalde Juan Rico.
Segons reconeix Juan Rico, “el PP perdria les eleccions”. Hem de suposar que el resultat de l’enquesta tornaria a situar el PP com a força més votada en Castalla, però que els regidors del BLOC i del PSOE sumarien una majoria que podria formar govern.

El que Rico no acaba d’entendre és que la mala gestió del PP no és només d’esta legislatura, sinó també de la seua època d’alcalde, i que és molt fàcil governar en temps de bonança i impossible fer-ho en època de crisi si no es té un projecte i una idea clara de quina Castalla es vol. La cirereta que ens deixa l’ex-alcalde és una nova mostra del seu cinisme estratosfèric, quan critica que “se tendría que haber invertido en el Casco Antiguo, que está muy deteriorado.” Té raó.

Notícia relacionada: http://www.diarioinformacion.com/alcoy/2010/11/25/pp-castalla-propondra-candidato-elecciones-considerar-alcalde-perderia/1068724.html