Joan Antoni Cerdà: “Els pressupostos del PP són una bufetada i un insult als més de 1000 aturats de Castalla”.
El BLOC votarà en contra del pressupost municipal de 2011 presentat pel grup “popular” per al proper 30 de desembre. Segons el portaveu municipal del BLOC, Joan Antoni Cerdà, els pressupostos elaborats pel PP són “una bufetada i un insult als més de 1000 aturats de Castalla”.
Cerdà ha criticat que és un pressupost “poc realista, i una mostra que el PP no sap ni en quin món viu ni què fer amb la crisi”, perquè el pressupost de 2011 preveu multiplicar per sis les inversions procedents de l’Estat, la Generalitat i la Diputació respecte de les de 2010, fet com a mínim improbable. Cerdà ha advertit que “amb estes previsions, els problemes financers de l’Ajuntament augmentaran des del primer dia de 2011”.
El portaveu nacionalista ha qualificat el pressupost com a “demencial” ja que, entre altres coses, destina 35.000 euros a actes protocolaris, 4.658 a gastos varis de l’alcalde i només 2.000 euros a la indústria. Cerdà ha reclamat als veïns de Castalla que “siguen responsables i pel bé del poble es rebelen contra el PP”  perquè “ens està ficant en una crisi cada volta més profunda” i “ni té solucions, ni les busca”.