Davant el projecte de vivendes tutelades per al Barri Antic presentat esta setmana per l’Ajuntament, el portaveu del BLOC de Castalla, Joan Antoni Cerdà, ha demanat que s’estudien diferents alternatives al projecte presentat, ja que el que proposa el PP és poc ajustat a les característiques del barri antic.

Segons el portaveu del BLOC, el projecte ha de donar resposta a la necessitat de revitalitzar el barri antic, de manera que ha de proporcionar una vivenda digna i atractiva als possibles compradors, però també ha de conservar unes característiques i una tipologia que siga coherent amb la tipologia tradicional de Castalla.

Per tal que el projecte tinga el màxim suport de la ciutadania, el BLOC proposa que l’Ajuntament organitze una votació popular per decidir alguns aspectes del projecte. Tot i que el BLOC no disposa de recursos per elaborar un projecte constructiu alternatiu, sí que volem contraposar la nostra proposta a la de l’Ajuntament perquè la ciutadania puga decidir en quin projecte vol dipositar els seus impostos. 


Foto superior: proposta del PP

Foto inferior: proposta del Bloc-COMPROMÍS