La Junta Electoral de Zona ha desestimat la denúncia del BLOC-COMPROMÍS contra l’Ajuntament de Castalla i el PP per propaganda encoberta en l’edició especial del Crònica de Castalla. Una publicació que, com tots saben, està pagada per l’Ajuntament i que en l’edició especial ens regala un document més digne de la propaganda franquista del NO-DO on canta mil bondats de l’alcalde i ignora les crítiques ciutadanes a la seua gestió i l’activitat dels altres partits.
La Junta Electoral determina que “no està suficientment acreditat que la publicació estiga pagada per l’Ajuntament” tot i que el representant del BLOC-COMPROMÍS va aportar els acords de la Junta de Govern en què es paguen 1200 euros en concepte de “publicitat institucional”.
La Junta Electoral de Zona protegeix d’esta manera les il·legalitats electorals del PP i el seu alcalde, que al final del plenari d’ahir va intentar convéncer al nostre candidat Joan Antoni Cerdà que la idea no havia sigut seua sinó del “Crónica de Castalla”, davant la qual cosa el candidat del BLOC-COMPROMÍS el va acusar de trampós.