Fa poc més de 2 anys, va nàixer la Coalició Compromís. La unió del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme que s’ha convertit en formació de govern en Castalla, en el tercer grup de les Corts Valencianes, en l’alternativa als partits tradicionals i en la veu valenciana al Congrés dels Diputats.
 
Davant l’allau de persones (més de 6.000 adhesions) que han demanat incorporar-se a la Coalició Compromís sense voler-se afiliar a cap dels partits que li van donar origen (Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià, Els Verds – Esquerra Ecologista del País Valencià i un gran nombre de partits d’àmbit local), els integrants de la coalició hem acordat donar carta de naixement a un nou moviment on tinguen cabuda totes les persones que volen formar-ne part.
Per això, el pròxim 31 de març, els consells nacionals de tots els partits integrants de Coalició Compromís tenen previst aprovar el funcionament de la nova formació, que es basarà en el principi “una persona un vot”, que instaurarà l’elecció dels candidats locals, nacionals i estatals en la modalitat de “eleccions primàries obertes”, i que representarà passar dels 4.000 militants actuals als més de 10.000 “compromesos”.
Si tu també vols MÉS COMPROMÍS, comptem amb tu.