Lusa Monllor: “Posem les decisions importants en mans de les persones
Lusa Monllor (COMPROMÍS) i Paqui Guill (UCiD) s’han reunit per a coordinar la posada en marxa del Consell de Participació Ciutadana de Castalla. La reunió forma part de la ronda de contactes que Monllor es va comprometre a iniciar per a buscar el consens en la creació de l’òrgan participatiu. La regidora valencianista ha explicat que “els passos a seguir són l’aprovació per part del plenari, una reunió explicativa a les associacions, i finalment la designació dels representants de cada sector social“.
La portaveu d’UCiD, Paqui Guill, ha mostrat el seu total suport a la iniciativa: “Per fi tindrem un òrgan perquè el poble expresse les seues opinions i prenga les seues decisions“.
 Per la seua part, la regidora de COMPROMÍS ha destacat que “el Consell de Participació s’aprovarà, tret de sorpresa d’última hora, per unanimitat de tots els grups“, i ha indicat que “Posem les decisions importants en mans de les persones, i estic convençúda que les persones són conscients del poder i la responsabilitat que tots tenim en el nostre futur