El regidor de Manteniment Urbà i Medi Ambient, Joan Antoni Cerdà Parreño ens informa que l’augment de cabal que ha efectuat l’empresa Aguas de Jijona continua sent insuficient per a fer front al gran augment de la demanda d’aigua que s’està produint en les zones rurals durant estos dies. Per este motiu, les restriccions continuaran durant els pròxims dies en horari nocturn.
També ens informa que per a solucionar de manera estable el problema de subministrament, ja ha començat la instal·lació de la planta potabilitzadora d’aigües del pou Cantarina, que permetrà eliminar l’excés de ferro de l’aigua i fer-la apta per al consum. La planta potabilitzadora consisteix en una instal·lació de 9 mòduls amb un conjunt de filtres de reactius, que s’acabarà d’instal·lar en el que queda de setmana i molt probablement podrà començar a funcionar la setmana que ve.
En el moment es facen les comprovacions necessàries per garantir la potabilitat de l’aigua provinent del pou Cantarina, es procedirà a eliminar les restriccions.