Lusa Monllor: “No tenim dret a decebre els ciutadans”

La secretària local de COMPROMÍS PER CASTALLA, Lusa Monllor, en resposta a les declaracions d’UCiD sobre la necessitat de canvis en el govern local, ha declarat que “compartim profundament les reflexions dels companys d’UCiD, i reclamarem amb ells una reforma del govern municipal per a millorar la coordinació i corregir els errors que s’hagen pogut produir“.

Monllor ha declarat que “sense menysprear els errors, el balanç d’este primer any de govern plural és molt positiu“, i ha reconegut que “Castalla no tenia cultura de pacte entre diferents, i és normal que s’hagen produït errors“. La regidora valencianista ha reclamat que “tots els partits posen els interessos dels ciutadans per davant dels interessos privats o de partit”, i ha avisat que “sense un govern plural, unit i compromés amb les persones, la crisi s’allargarà. No tenim dret a decebre els ciutadans“.

Sobre la retirada de delegacions al regidor Álvaro Palma per part de l’alcaldessa, Monllor ha manifestat que “Els errors es paguen cars. La política no és un joc, i els responsables polítics hem de buscar l’excel·lència en la nostra gestió, perquè treballem amb els diners que paguen els veïns amb molt d’esforç“.