Les dades de les últimes enquestes de vot realitzades pels diferents mitjans serveixen també per a fer estimacions en l’àmbit local. Utilitzant les tendències de vot reflectides per les enquestes, hem fet una projecció de vot si les eleccions es celebraren en este moment.

La fotografia que reflecteixen les tendències observades dibuixa un escenari que depén de si prospera la reducció de regidors que defensa el govern espanyol, que podria deixar l’Ajuntament de Castalla amb 11 regidors en compte dels 17 actuals.
En tot cas, la forquilla de vot al PP estaria en torn al 39%, COMPROMÍS recolliria una forta pujada fins al 25% de vot, PSOE baixaria fins al 18%, UCiD en un 11% i la nova candidatura d’UPyD obtindria el 7% dels vots.
En nombre de regidors (calculats sobre 17 i sobre 11 regidors), els resultats serien els següents: