La secretària local de COMPROMÍS, Lusa Monllor, ha valorat la dimissió dels regidors d’UCiD, que deixarà el govern integrat pels regidors de COMPROMÍS i del PSOE en minoria.


Segons Lusa Monllor, “en els últims dies semblava una decisió anunciada”, i ha manifestat que “respectem la decisió de Paqui i Juan Antonio, però esperem que continuen aportant les seues idees per a véncer la crisi i la pobresa que augmenta cada dia entre les famílies de Castalla i de tot l’Estat espanyol”.
Sobre si el govern podrà continuar en minoria, Monllor ha explicat que “des de Compromís, amb 2 regidors, sempre hem hagut de negociar totes les nostres iniciatives, explicar-les als companys de govern i també als companys del PP, i així continuarem: dialogant amb tots els partits i amb les entitats i ciutadans particulars, intentant que les nostres iniciatives s’aproven per consens i s’entenguen”.
La regidora nacionalista ha reconegut que “Si la situació reclama que els regidors de Compromís assumim més responsabilitats, estem disposats a fer-ho i a dedicar totes les nostres energies. No és el moment de batalles polítiques, sinó de treballar pensant en la difícil situació de les persones i lluitar contra la crisi amb fets, de manera contundent i que la gent ho note en el seu dia a dia”.