Lusa Monllor assumeix Serveis Socials i Joan Antoni Cerdà és primer tinent d’alcalde.

La dimissió dels regidors d’UCiD, Paqui Guill i Juan Antonio Rico, va deixar vacants les regidories de Serveis Socials i d’Urbanisme, i la primera tinència d’alcaldia que ocupava la regidora expopular.

Durant els últims dies, els representants locals de COMPROMÍS i del PSOE han arribat a un acord de remodelació del govern. Pel que respecta als regidors de COMPROMÍS, els canvis són els següents:

Joan Antoni Cerdà: passa a ser 1r tinent d’alcalde i continuarà amb les regidories de Manteniment Urbà i Medi Ambient, i també continuarà com a Coordinador de l’Àrea de Serveis. A més, també ocuparà la coordinació de la Comissió Municipal d’Agricultura.

Lusa Monllor: continuarà amb les regidories de Cultura i Patrimoni, i assumeix Serveis Socials. També coordinarà especialment la búsqueda de solucions sobre el Barri Antic de Castalla, i també assumeix la coordinació amb els Bombers.