democracia libertad justicia
En referència a la notícia apareguda ahir al diari Información sobre l’apertura d’una investigació sobre la Fira de Sant Isidre de 2012, i sobre les acusacions del PP de Castalla a la regidora socialista Magda Durà, volem manifestar:

1. Que COMPROMÍS PER CASTALLA confia en la bona fe de l’actuació de la regidora Magda Durà. Creiem que la seua actuació ha buscat que la Fira de Sant Isidre fóra un èxit i el més econòmica possible per a l’Ajuntament.

2. Que les acusacions que ara s’investigaran demostren que el PP continua amb la seua dinàmica de buscar el poder per qualsevol mitjà. És reprobable que es busque el poder simplement per a exercir-lo, i que no es busque la col·laboració amb l’equip de govern per a corregir errors, per a millorar-lo, o inclús per a implicar-se en la governabilitat de Castalla.

3. Que COMPROMÍS PER CASTALLA exigeix que es respecte el dret constitucional a la presumpció d’innocència, i recorda que correspon a l’acusació demostrar els fets, i no a l’acusat demostrar la seua innocència.

4. Que en el cas que la justícia trobe indicis de delicte o irregularitat en l’actuació de la regidora, COMPROMÍS PER CASTALLA demanarà el cessament de la regidora si és imputada judicialment (fet que no s’ha produït), i posteriorment la seua reincorporació en cas de ser declarada innocent.

5. Mentre no es produïsca cap mesura judicial derivada de la investigació, COMPROMÍS PER CASTALLA continuarà treballant al costat dels regidors del PSOE amb voluntat de servei i actuant de manera transparent al servei dels ciutadans de Castalla.

Enllaços relacionats: