Lusa Monllor: “Ningú pot governar recolzant-se en un trànsfuga”

La Secretària local de Compromís per Castalla, Lusa Monllor, va advertir en el plenari d’ahir a l’alcalde Juan Antonio Candela que la seua decisió d’atorgar regidories al regidor Álvaro Palma, “és un greu incompliment del Pacte Antitransfuguisme”.

Monllor ha explicat que el Pacte Antitransfuguisme diu clarament que “ningú pot governar recolzant-se en un trànsfuga“, i que comunicarà els fets a la Comissió de Seguiment del pacte, depenent del Ministeri d’Administracions Públiques.

Segons la portaveu de Compromís, “estem convençuts que l’alcalde ha buscat el suport de Palma per a poder desfer-se de la pressió d’UCiD, però que la jugada el situa en una tesitura difícil perquè si es compleix el Pacte Antitransfuguisme acabarà expulsat del PP“.