Compromís impugnarà el nou contracte de subministrament d’aigua

Lusa Monllor: “El PP està regalant amb secretisme l’aigua de tot el poble”
La regidora de COMPROMÍS, Lusa Monllor, ha anunciat hui que la coalició impugnarà l’acord de l’últim plenari extraordinari d’allargar la concessió del subministrament d’aigua potable fins a 2026. El plenari es va celebrar per primera volta en la legislatura sense les càmeres de televisió. Segons Monllor, “el PP està regalant amb secretisme l’aigua de tot el poble”.

L’acord que PP i UCiD van prendre amb informes negatius dels tècnics municipals supondria avançar la renovació del contracte que finalitzava en 2016 amb l’empresa Hidraqua. La portaveu de COMPROMÍS critica que “és sospitós que es vulga tancar un contracte que correspondria elaborar al nou Ajuntament que s’elegirà en 2015, deixant-nos sense opció d’aplicar mesures de racionalitat, eficiència i sostenibilitat, o de municipalitzar el servei”.
A més, Monllor ha manifestat que “el subministrament d’aigua no s’està garantint amb la gestió actual. El contracte de l’aigua hauria de ser molt exigent amb l’empresa i reclamar mesures de protecció de l’aqüífer. En canvi, el PP regala l’aigua de tot el poble a una empresa i ens puja la tarifa un 8% a tots els veïns perquè l’empresa guanye més”.

Sobre la no retransmissió del plenari per televisió, Monllor ha exigit que no es torne a repetir. “Els ciutadans han de poder defensar-se tenint la informació per a valorar els seus interessos. L’ocultació que el PP i UCiD han perpretat en este plenari és una falta de respecte als ciutadans, una falta de transparència molt preocupant i no augura res de bo”.
Arxivat en: General

Comentaris

 1. Anonymous diu:

  Cal retornar-li al Ajuntament la Gestió del aigüa. recorde que algún any després de regar les tomaqueres de per ahí baix, no les collien per ser els costos superiors al preu de venda a majoristes.
  Quí està fent desde ja fà un muntó d’anys negocí en l’aigua del poble de Castalla?. Hi han algunes reparacions de la xarxa d’aigua del poble que son reparades per personal de la brigada municipal en lloc de fer-ho AQUAGEST o com se diga ara?
  Qué vol dir açó?.
  Negociete de amiguetes?
  A gobernar en transfuges!!!!
  Xé collons ja està bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.