Ha quedat anul·lada l’adjudicació que l’equip de govern del PP-UCiD-Trànsfuga va fer del servei de jardineria de l’Ajuntament de Castalla.
La sentència anul·la l’adjudicació perquè es va realitzar a favor de l’empresa més cara, en contra del criteri del Secretari Municipal i de la Interventora Municipal. L’empresa amb el pressupost més econòmica va recórrer i el jutjat li ha donat la raó.La sentència qualifica l’adjudicació de “injusta, imprudent i un abús de poder”, i condemna a Castalla a indemnitzar a l’empresa que va presentar el pressupost més barat amb una quantitat de 315 euros diaris des del passat dia 1 d’agost i fins que es firme un nou contracte amb eixa empresa.

Per tant, quan més tarde el govern municipal en fer el nou contracte, més ens costarà. A part del que costa el servei en si, ací teniu el comptador del que ens està costant només la indemnització, mentre el govern municipal no fa res per evitar-ho: