Juan Antonio Cerdà: “La connexió de Castalla, Onil i Ibi amb les
grans línies ferroviàries és vital per al futur de la nostra indústria”

El nou regidor del BLOC de Castalla, Juan Antonio Cerdà, ha anunciat hui que el col·letiu local del BLOC ha enviat a Enric Morera, Secretari General de la formació valencianista i diputat de les Corts Valencianes, la petició de la construcció del tren Villena – La Foia de Castalla, que va ser rebutjada pels grups municipals popular i socialista en la sessió plenària de l’Ajuntament de Castalla el passat dimecres 24 de setembre. Cerdà ha explicat que en els pròxims dies es reunirà personalment amb Enric Morera per concretar la fórmula parlamentària amb què aquesta petició es tramitarà al Ple de les Corts Valencianes.

El regidor valencianista ha criticat que “els grups municipals popular i socialista no hagen sabut estar a l’altura d’una necessitat tan bàsica com és el ferrocarril. La connexió de Castalla, Onil i Ibi amb les grans línies ferroviàries de viatgers i de mercaderies és vital per al futur de la nostra indústria i de l’economia de tota la comarca“. Cerdà ha afegit que “els companys del PP i PSOE de Castalla han preferit no inquietar a les seues direccions allà on governen abans que defensar amb contundència els interessos dels ciutadans de Castalla. No s’han atrevit a exigir compromissos d’inversió del Govern Valencià i del Govern Espanyol en la Foia de Castalla“.

La Unió Comarcal d’Empresaris de la Foia també va reivindicar fa pocs mesos la connexió ferroviària Villena – La Foia com a solució per a millorar la competitivitat de les empreses de la Foia, per tal de trencar el tradicional aïllament de la Foia amb les principals xarxes de distribució de mercaderies.