ÚLTIMA HORA.

Moció de censura presentada pels grups municipals del PP i UCiD, prèvia dimissió del portaveu del PP, José Luís Prats.

El Ple de debat i votació de la moció de censura tindrà lloc el pròxim dia 22 de maig. Els dos grups firmants de la moció proposen a Juan Antonio Candela Rico com a candidat a l’alcaldia.

Donada la previsible aprovació de la moció de censura, els regidors de COMPROMÍS PER CASTALLA volen agrair les mostres de suport, les propostes, les crítiques i les aportacions de tots els ciutadans durant el temps que han ocupat les àrees de Manteniment Urbà, Medi Ambient, Serveis Socials i Cultura i Patrimoni Cultural.

Els regidors de COMPROMÍS PER CASTALLA treballaran amb normalitat fins al dia que es produisca la nova assignació de delegacions, i posteriorment continuaran aportant les propostes i les crítiques per al bon funcionament de l’Ajuntament.