ÚLTIMA HORA: Moció de censura

ÚLTIMA HORA.

Moció de censura presentada pels grups municipals del PP i UCiD, prèvia dimissió del portaveu del PP, José Luís Prats.

El Ple de debat i votació de la moció de censura tindrà lloc el pròxim dia 22 de maig. Els dos grups firmants de la moció proposen a Juan Antonio Candela Rico com a candidat a l’alcaldia.

Donada la previsible aprovació de la moció de censura, els regidors de COMPROMÍS PER CASTALLA volen agrair les mostres de suport, les propostes, les crítiques i les aportacions de tots els ciutadans durant el temps que han ocupat les àrees de Manteniment Urbà, Medi Ambient, Serveis Socials i Cultura i Patrimoni Cultural.

Els regidors de COMPROMÍS PER CASTALLA treballaran amb normalitat fins al dia que es produisca la nova assignació de delegacions, i posteriorment continuaran aportant les propostes i les crítiques per al bon funcionament de l’Ajuntament.

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Anonymous diu:

  Moltes gràcies a vosaltres per l’esforç realitzat i tot el que heu fet en un període de temps tan curt. Es notava que ho feie-ho amb ganes i il·lusió. És una llàstima, perquè desprès de tants anys, hem tingut la oportunitat de vore com funcionava altra alternativa i al final mira com ha acabat.

  En fi… està clar que a Castalla serà impossible. Però no perdrem l’esperança per una Castalla millor. Ànims! 😉

 2. jovent92 diu:

  Mare de deu de la soledad. Açò es per a cagarse, i no torcar-se, aquest poble es una vergonya, no em senc representat per ningú ni per ningún partit politat a castalla. Sols dir, que el poble mana no mana una persona.

 3. jovent92 diu:

  Per a cagar-se i no torcar-se, açò es jauja. Deixeu estar els enfrontaments, i dedique-vos a fer coses per al poble, què per el que veig aço tornara a ser com en el sr. Prats, ciment i mes ciment, i sols coses per als homes i dones majors, al poble tambe hi ha gent jove, i açò no ho dic per l’alcaldesa de ara, que encara encara ha fet prous coses per als joves, ho dic per el que va a entrar, por em fa.

 4. Anonymous diu:

  quan estaràn disponibles les entrades per al plenari?

  es poden fer reserves?…aviseu perfavor….

 5. És una llàstima vorer com les coses funcionen només per l’interés. És molt fort que diguen que volen treballar pel poble quan només els interessa el negoci, però el que considere més fort és que la gent del poble no ho veja. Quan obrirem el castelluts els ulls per una volta? Ens mentixen, ens estafen i encara els votem?
  A lo millor és que ja no visc allà, però ho veig tot tan subrealista…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.