Lusa Monllor: “Si l’Ajuntament acaba pagant una indemnització, exigirem la responsabilitat personal del regidor responsable i de l’alcalde”

La secretària local de COMPROMÍS, Lusa Monllor, ha criticat durament la demolició ordenada des de la Regidoria d’Urbanisme d’un edifici protegit situat al carrer Dr. Sapena de Castalla. Segons Monllor, “l’actuació podria costar una indemnització milionària per danys que hauríem de pagar tots els veïns”.

La demolició de l’immoble es va iniciar ahir i ha sigut denunciada pels propietaris, que al·leguen que l’edifici no està en ruïna, que els operaris han entrat il·legalment a l’immoble i que en tot cas les esquerdes de la façana lateral s’han produït per unes obres de l’Ajuntament en la vorera.

La regidora de COMPROMÍS ha advertit que “els nostres serveis jurídics estudiaran el cas, i si s’ha de fer front des de l’Ajuntament a una indemnització als propietaris, exigirem la responsabilitat personal i patrimonial del regidor responsable i de l’alcalde. Les famílies de Castalla no han de pagar entre 1000 i 2000 euros cadascuna per un capritx”.

Monllor ha manifestat que “esta manera d’actuar per part del govern municipal crea alarma i inseguretat entre tots els veïns que tenen propietats. Una obra municipal pot provocar danys en la vivenda i acabar en demolició”, i ha explicat que sembla ser que els propietaris i la regidoria d’Urbanisme negociaven la compravenda de l’immoble. “Ens sembla que fins i tot pot tractar-se d’un mètode mafiós per fer baixar el preu de venda”.