L’assemblea local de Compromís per Castalla va decidir el passat dia 17 de setembre per unanimitat iniciar el procés d’ELECCIONS PRIMÀRIES per a l’elecció de la persona que encapçalarà la llista de COMPROMÍS a l’Ajuntament de Castalla.

Podrà optar a encapçalar la llista qualsevol persona major de 18 anys, estiga o no afiliada a Compromís, que reunisca un mínim de 3 firmes de persones afiliades o simpatitzants registrats a Compromís.

El termini de presentació de pre-candidatures acabarà el pròxim dia 1 d’octubre.

Les persones que vulguen presentar la seua pre-candidatura s’hauran de dirigir per correu electrònic a compromiscastalla@gmail.com, des d’on facilitarem la documentació necessària per a registrar la pre-candidatura i els avals necessaris.

Les pre-candidatures que reunisquen els requisits podran ser triades en unes ELECCIONS PRIMÀRIES OBERTES, que convocarem durant el mes de novembre, on podran votar tots els veïns i veïnes de Castalla.